Uusi viihtyisä kaupunginosa kävelyetäisyydellä keskustasta

Turun kaupungin keskusta laajenee Kirstinpuiston kaava-alueena Iso-Heikkilän suuntaan. Toiminnaltaan monipuolinen ja viihtyisä kaupunginosa suunnitellaan osaksi Linnakaupunkia, jonka alueelle syntyy tulevina vuosina vetovoimainen merellinen alue pyöräily- ja kävelyetäisyydelle ydinkeskustasta.

Alueen suunnittelussa painotetaan kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja sekä laadukkaita julkisia tiloja ja viheralueita. Erityistä huomiota kiinnitetään hulevesien käsittelyyn. Kirstinpuisto on pilottikohteena mukana kansainvälisessä EU:n rahoittamassa iWater-hankkeessa, jonka puitteissa haetaan uusia ratkaisuja sade- ja tulvavesien hallintaan sekä tutkitaan ns. viherkertoimen käyttöä Turussa.

Kaupungin omistamia alueita suunnitellaan yhteistyössä Bonava Suomi Oy:n kanssa. Yhteistyöstä on sovittu Turun kaupunginhallituksen hyväksymällä sopimuksella (10.8.2015 § 319).

Valitse uusi koti ja asu keskellä puistoa

Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa.

Kirstinpuiston uusi kotikortteli sijoittuu loistopaikalle Linnakaupunkiin Turun keskustaan. Täällä kaikki on ihanan lähellä. Kirstinpuiston valtteja ovat mm. pihapiirin ja lähipuistojen urbaani vehreys, keskeinen sijainti, toimivat kulkuyhteydet sekä monipuoliset lähipalvelut. Uuden naapuruston erikoisuuksiin kuuluu myös hulevesien, kuten sadevesien, hyödyntäminen Kirstinpuiston korttelipihoilla ja puistoihin rakennettavina vesiaiheina.

Trendikästä elämää ja yhteisöllistä tunnelmaa

Kirstinpuisto on uusi vehreä osa Turun kaupunkia. Asuinalueen keskiosaa halkoo kukoistava kotipihojen ympäröimä kaupunkipuisto. Keskeinen sijainti tarjoaa asukkaille aidon mahdollisuuden autottomuuteen. Kävelymatkan päässä virtaa Aurajoki ja pyörätiet johtavat Kauppatorille. Asuinalueen omat palvelut ja hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan tekevät arkipäivästä sujuvaa. Turvallinen kyläyhteisömäisyys tuo asuinalueelle omaleimaista tunnelmaa. Näissä hyvän mielen kodeissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan ja vastike kukkarolle kohtuullinen. Kirstinpuiston ensimmäisten Bonava-kotien ennakkomarkkinointi alkaa arviolta syksyllä 2020. Kun jätät yhteystietosi nyt, saat lisätietoja suunnittelun etenemisestä ja mahdollisuuden varata uuden kotisi lähitulevaisuuden suosikkialueelta ensimmäisten joukossa.

Lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista klikkaamalla tästä

Compare listings

Compare